Nationale Rollatorloop op 4 oktober

Geplaatst op 11-09-2023  -  Categorie: Actueel  -  Auteur: Andre in het Veld  -  Bron: Olympisch Stadion Amsterdam

Op woensdag 4 oktober vindt de Nationale Rollatorloop opnieuw plaats in het Olympisch Stadion Amsterdam. Na drie coronajaren is dit geweldige feest vol beweging, muziek en lekker eten weer terug. 

Iedereen, met of zonder rollator, is welkom in het Olympisch Stadion! Het doel is om ouderen samen te brengen en aan te moedigen om actief te blijven en te genieten van het plezier van bewegen. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, een klein stukje of zelfs meerdere rondjes over de atletiekbaan.

Naast de loop zijn er tal van andere activiteiten om van te genieten. De dag wordt opgeluisterd door livemuziek van het bekende Amsterdamse Zwanenkoor, wat zorgt voor een feestelijk sfeer.

Niemand verlaat het stadion met lege handen. Iedereen gaat naar huis met een mooie oorkonde en medaille als beloning voor hun prestaties en deelname.

De Rollatorloop is een initiatief van het Olympisch Stadion en Stichting Buurtzorg, met als doel ouderen te stimuleren om actief te blijven, zelfs als ze niet meer helemaal goed ter been zijn. Samen bewegen is een stuk leuker dan alleen. We moedigen iedereen aan om deel te nemen, ongeacht leeftijd.

Programma:

14:00 uur: Inloop met Fanfare Accu, koffie/thee en taart

14:30 uur: Welkom, muziek door het Zwanenkoor

15:00 uur: Warming-up onder leiding van Het Nationaal Ouderenfonds

15:15 uur: Startschot Rollatorloop

16:00 uur: Het Zwanenkoor

16:30 uur: Einde

 

MENU

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID

Wil je ook lid worden?

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID