EVENTS 2021

Geplaatst op 26-10-2020  -  Categorie: Actueel  -  Auteur: Andre in het Veld

Het zit de Events commissie niet mee met de verscherpte Corona maatregelen. We zitten te springen om leuke dingen te gaan organiseren voor onze NVOD leden, maar voor dit jaar zit er niets meer in. 

jubileum

 

Het bestuur heeft, in samenspraak met alle commissies, voorgesteld om de energie voor 202

1 te steken in een aantal evenementen die pas na het voorjaar 2021 zullen kunnen plaatsvinden. 

We hebben hierbij als eerste gekozen voor het Lustrumfeest, te houden na de OS van Tokyo. De vorige versie hiervan was goed voor ruim 400 deelnemers.

Ook willen we weer een reünie gaan organiseren, voor welke groep Olympiërs dit gaat worden is nog niet geheel uitgekristalliseerd, we onderzoeken verschillende opties. Wel wisten we al dat de reünie van de OS 1972 nog een jaar wordt uitgesteld, zodat we precies 50 jaar na dato de groep van München bij elkaar kunnen brengen. Dat gebeurt dus in 2022.

os-munchen

De Nederlandse ploeg in München (1972)

 Als derde de Olympic Day, in het verleden altijd door NOC*NSF gedaan, maar in 2021 gaan we dit meer vorm geven. We voeren al oriënterende gesprekken met andere partijen. Olympic Day willen we houden zo dicht mogelijk op de datum van 23 juni (deze dag valt in 2021 op een dinsdag).olympic-day

Tenslotte willen we de Olympic Experience bezoeken, een koppeling met de door NOC*NSF georganiseerde Nederlandse versie van het Holland House, maar dan op ons eigen strand in Scheveningen, en wel ten tijde van de OS. Omdat Corona hier ook nog roet in het eten kan gooien, moet nog nader bekeken worden of het allemaal haalbaar is.oe

Naast deze activiteiten zullen we proberen de leden interessante aanbiedingen te doen voor enige grote sportevenementen die in Nederland gehouden gaan worden in 2021, daarbij valt te denken aan de WK Shorttrack in Rotterdam (maart)  en de EK Hockey in Amstelveen (juni).

We hopen elkaar dus in 2021 toch weer te kunnen ontmoeten om weer bij te praten en onze doelstellingen waar te maken.

 

 

MENU

AGENDA

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID

Wil je ook lid worden?

AGENDA

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID