NVOD 2021

Geplaatst op 26-10-2020  -  Categorie: Actueel  -  Auteur: Edwin Benne

edwinToen de corona maatregelen het in september nog toelieten, troffen de bestuurs- en commissieleden elkaar om na te denken over het komende jaar. Inmiddels hadden we natuurlijk moeten vaststellen dat 2020 een gelopen koers is qua activiteiten en bijeenkomsten, en dus gaat het vizier op 2021.

Tijdens de zgn. Kick-off 2021 op 12 september in Amerongen hebben we kort teruggekeken op 2020 en de plannen die we tijdens de ALV in maart met de leden hebben gedeeld, maar keken we vooral naar het komende jaar. Een jaar waarin natuurlijk de Olympische Spelen staan gepland.

Geweldig om te zien welk een groot enthousiasme en betrokkenheid er bij de aanwezigen te voelen was. Het is inspirerend om te merken dat iedereen grote passie en betrokkenheid heeft bij de NVOD.

In 2021 vieren we ons 7e lustrum. Dit wordt het grote event voor het komende jaar. Daar zullen we alle energie op gaan richten en zijn we van plan er meerdere activiteiten aan te verbinden. We willen weer net zo groots uitpakken als in 2016, toen er meer dan 400 leden aanwezig waren, mits de pandemie bedwongen is.

Ook willen we weer een mooie reünie organiseren. Een reünie wordt door jullie zeer gewaardeerd en blijkt steeds een fantastische happening. Wij vinden het zelf ook heel dankbaar om die te mogen organiseren en zo jullie als olympiërs in de spotlight te zetten. We denken nog na over de doelgroep voor 2021, maar hebben daar wel ideeën over. 
Dan willen we tijdens de Olympische Spelen graag aanwezig zijn bij de Olympic Experience in Scheveningen, als dat tenminste georganiseerd kan worden.

De Olympic Day op 23 juni is iets wat ons zeer bezighoudt. We zouden graag meer aandacht voor de olympische verjaardag hebben en zijn daarom gesprekken gestart met partijen die ons kunnen helpen met het organiseren van een grootse dag. Over hoe dit vorm zal krijgen informeren we jullie later.

Zoals jullie kunnen lezen, weer hele mooie plannen voor het komende jaar. Mocht jij willen bijdragen aan het organiseren van de events of je willen inzetten voor bestuur of commissies, dan ben je van harte welkom!

 

Op naar 2021!

 

nvod-logo 2

 

 

MENU

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID

Wil je ook lid worden?

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID