Olympiërs gezocht!

Geplaatst op 24-05-2023  -  Categorie: Actueel  -  Auteur:

Beste Nederlandse Olympiër,

Heb jij, als Nederlandse Olympiër ons nog niet gevonden? 
Dan wordt het hoog tijd dat je kennis maakt met de club van Nederlandse Olympiërs!

Je hebt al lang of korter geleden de hoogste berg van Olympus betreden, je bent op de Olympische Spelen geweest, je hebt gestreden, je hebt het beste uit jezelf gehaald en misschien zelfs deze strijd met een winnaarsmedaille afgesloten. Je bent voor altijd de geschiedenis ingegaan als voormalig Nederlands Olympisch deelnemer en behoort tot de familie van Olympiërs.
Dit is wat ons als Nederlandse Vereniging van Olympische Deelnemers (NVOD), met ruim 800 Olympische leden bindt.

Graag verwelkomen we jou bij de uniekste en misschien wel grootste familie van Nederland, de Dutch Olympians Association, in het Nederlands de “Nederlandse Vereniging van Olympische Deelnemers”.

Dat doen we in goede samenwerking met NOC*NSF. Binnen de NVOD houden we het Olympische gevoel voor de rest van ons leven in leven vast: “Eens een Olympiër, altijd een Olympiër”. We vinden het belangrijk om jou als Olympiër in onze familie te hebben en je te betrekken bij alles wat de NVOD doet.

We zijn het logische vervolg op TeamNL, we zijn de vereniging van alle Nederlandse Olympiërs die elkaar op allerlei manieren kunnen ontmoeten en ondersteunen, o.a. middels leuke, sportieve events zoals het WK Volleybal (september 2022), WC Shorttrack (februari 2023). het UCI-BMX World Cup op Papendal (juni 2023) en de Yonex Dutch Open badminton in oktober 2023.

Om je te kunnen aansluiten bij deze Olympische familie en op de hoogte van andere toekomstige events en het verenigingsnieuws verzoeken we jou om je via onderstaande QR code aan te melden. Binnen 1 minuut ben je dan lid van de familie van Nederlandse Olympiërs. De eerste twee jaar is lidmaatschap gratis. Daarna geldt een beperkte lidmaatschapfee van €25,-/jaar.

We hopen jou als lid te kunnen verwelkomen! 

Aanmelden kan via deze link!

Met Olympische groet, namens het NVOD bestuur

 
Edwin Benne, Arnold Vanderlyde, Robbert Bakker, Merel Mooren, Jacco Arends, Anthonie Wurth, Bernard Hilgers, Andre in het Veld en Darja Vastenhoud 

MENU

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID

Wil je ook lid worden?

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID