Rotterdamse Sporticonen nieuwe stakeholder NVOD

Geplaatst op 04-02-2019  -  Categorie: Actueel

Rotterdamse Sporticonen heeft overlegd gevoerd met de werkgroep historie van de Nederlandse Vereniging van Olympische deelnemers.

Besloten is om de voormalige Olympiërs vaker en meer bij de evenementen van de stichting te betrekken, te beginnen met de viering van de honderdste geboortejaar van de meeste vergeten Nederlandse Olympisch kampioene, Rie Mastenbroek op zaterdag 16 februari in zwemcentrum Rotterdam.

De doestellingen van Rotterdamse Sporticonen om de grote sporters uit de Maasstad een meer prominente rol in de stad te geven als voorbeeld voor de jeugd en daarmee de sporthistorie van ons land meer eer aan te doen, past volledig in de visie van de werkgroep van de NVOD. Daar is het Rotterdamse Sporticoon Deborah Gravenstijn lid van. De werkgroep Erfgoed (zie afbeelding) bestaat uit ex-medaillewinnares Enith Brigitha, die een zwemclinic komt verzorgen op Rie Mastenbroek 100. Verder freelance journalist Hans Klippus (vooraan), voormalig Rotterdams 167-voudig hockeyinternational Ron Steens (München 1972 en Montreal 1976/links), de Vlaardingse oud-zwemster Marianne Vermaat (München 1972/rechts) en Bernard Hilgers, conservator sporterfgoed van sportkoepel NOCNSF (midden).

MENU

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID

Wil je ook lid worden?

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID