Uitnodiging voor deelname aan interviews Words of Olympians

Geplaatst op 19-11-2020  -  Categorie: Actueel

Beste Olympiër en NVOD-lid,

In een gezamenlijk project ‘Words of Olympians’ zijn NOC*NSF en NVOD onlangs gestart met het filmen en afnemen van interviews met Olympiërs. In het kort is ‘Word of Olympians’ (WoO) een project van IOC met als doel om ongemonteerde filminterviews in een grote mediatheek op te slaan als Olympisch erfgoed dat in lengte jaren kan worden gebruikt voor toekomstig gebruik in bijvoorbeeld documentaires.

In de week van 7 december t/m 11 december organiseren we een filmweek, waarin we maximaal 25 Olympiërs kunnen interviewen. De NVOD nodigt je hierbij van harte uit om aan deze eerste opnameronde van ‘Words of Olympians’ mee te doen. De interviews worden afgenomen op het kantoor van NOC*NSF te Papendal.

We hopen op je deelname als eerste stap om van dit project een succes te maken. Bijgesloten een infoblad van het project met nadere bijzonderheden over het project en het interview.

Je kunt je aanmelden via: https://datumprikker.nl/pcxt9gendki78v5w

Doe het snel, want is beperkt plaats en vol is vol.

Mocht je digitaal wat minder handig zijn, meld je dan bij Darja Vastenhoud via ofni.[antispam].@nvod.nl. Darja zal dan het aanmelden voor je verzorgen.

Voor specifieke vragen over het project en interviews kun je terecht bij Bernard Hilgers, sreglih.dranreb.[antispam].@nocnsf.nl en 06-10754703.

Van harte hoop ik dat vele leden dit interessant vinden en zich willen laten interviewen. Hoe meer Olympische verhalen, hoe meer Olympisch erfgoed!

Met sportieve groeten,

Edwin Benne

Voorzitter

 

MENU

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID

Wil je ook lid worden?

CONTACT

NVOD

Papendallaan 60

6816 VD Arnhem

ofni.[antispam].@nvod.nl

06-54308362

PRIVACY BELEID